03. 03. 2018 - 13:40
Tuga u svlačionici Arsenala
907
Shares
Tuga u svlačionici Arsenala

Fudbal

Tuga u svlačionici Arsenala

03. 03. 2018 - 13:40
0
Shares

Arsen Venger je posle nove bruke protiv Arsenala, održao sastanak sa igračima, "Gardijan" prenosi da se neimenovani fudbaler rasplakao u svlačionici.

Francuz je rekao fudbalerima navodno da su osramotili dres, da on nije bitan, ali da će morati da se zamisle nad sudbinom i ako on ode.

Pritisak raste, naime, prema tvrđenju medija, igrači su održali i sastanak bez menadžera, na inicijativu Pera Mertesakera na kome je navodno zaključeno da moraju da sačuvaju obraz i da ne mogu da računaju na pomoć trenera koji je izgubio kompas.

Ovo je zaista tužno, ali izgleda da je Venger izgubio poverenje svih, na kraju i vlasnika Kronkea, čiji je sin Džoš boravio u Londonu kako bi se upoznao sa načinom rada, ali i video gde su problemi.

Vratio se u Kolorado, većina zvaničnika ga je uveravala da je vreme Vengeru isteklo i nemali broj njih smatra da bi pre kraja sezone, Francuz trebalo da objavi da odlazi.

U tom slučaju bi otvoreno krenula potraga za naslednikom, u Arsenalu veruju da će se Venger složiti da ode, ako bude ispao u LE od Milana, odnosno, ako ne stigne do završnice ovog takmičenja i izgubi poslednju šansu za Ligu šampiona.

Ono što je izgledalo izvesno, da bi Anćeloti mogao da preuzme klupu sada je daleko, jer Italijan se nada ponudi Čelsija, a nova ideja je Nagelsman koga je želeo i Bajern, ali je procenjeno da je premlad.

Naime, trener Hofenhajma ima 30 godina, ali i više iskustva od Anrija koji je favorit navijača, pošto već treću sezonu radi u klubu i doveo ih je do četvrtog mesta u Bundesligi.

Izvor: Gardijan

Učitaj još novosti
" width="320"> -->