26. 03. 2018 - 12:05
Novi potres - Matić proglasio bojkot!
907
Shares
Novi potres - Matić proglasio bojkot!

Novi potres - Matić proglasio bojkot!

26. 03. 2018 - 12:05
0
Shares

Atmosfera koje se stvara oko državnog tima uoči Mundijala u Rusiji nije najbolja, a izgleda da na to utiču mnogi faktori.

Javnost je bila podeljena nakon odluke o smeni Slavoljuba Muslina, zatim je mnoge zabolelo to što je Mladen Krstajić oduzeo traku Branislavu Ivanoviću, a posle poraza od Maroka usledio je novi potres.

Fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić doneo je danas odluku da u buduće ne daje izjave srpskim medijima zbog teksta koji se pojavio na portalu jednog od dnevnih listova.

"Zbog ovakvih laži sam odlučio da više nikada ne dajem izjave za srpske medije", napisao je Nemanja Matić na svom "Instagramu".

Povod je bio tekst u kojem se navodi da je Branislav Ivanović utučen zbog toga što mu je Krstajić oduzeo kapitensku traku, te da se "saigrači sprdaju sa njim" i da u tome "prednjači Nemanja Matić".

O čemu se radi možete pogledati na "Instagram" profilu Nemanje Matića ili klikom OVDE!

Nema nikakve sumnje da ovako nešto ne doprinosi dobroj atmosferi pred Mundijal ali ne možemo reći da se prvi put dešava.

Reprezentativci su u prošlosti umeli da "zaćute" pogođeni posanjem jednog ili više medija. Nismo sigurni da je generalizovanje rešenje u ovakvim situacijama jer u takvim situacijama mnogi mediji postaju kolateralna šteta a javnost je ta koja ostaje uskraćena za mišljenje igrača.

Učitaj još novosti
" width="320"> -->