04. 04. 2018 - 17:37
Mitru će da svane, ovaj transfer bi ga rešio velikih briga na...
907
Shares
Mitru će da svane, ovaj transfer bi ga rešio velikih briga na leto!

Mitru će da svane, ovaj transfer bi ga rešio velikih briga na leto!

04. 04. 2018 - 17:37
0
Shares

Bukvalno u ''minut do dvanaest'' srpski reprezentativni napadač zimus je uspeo da pronađe novi angažman i iz Njukasla se preseli u Fulam kao pozajmljeni igrač do kraja sezone.

I dok u Njukaslu pod vođstvom Rafe Beniteza nije dobijao pravu priliku da pokaže šta zna i može u Premijer ligi, kod Slaviše Jokanovića u Fulamu se preporodio, pa je na osam odigranih mečeva postigao isto toliko golova u protekla dva meseca.

Najnoviji je upisao juče protiv Lidsa u pobedi od 2-0, čime je Fulam nastavio trku ka povratku u Premijer ligu.

Međutim, iako mu sada sve odlično ide u dresu Fulama, popularni Mitar ipak ima razloga za brigu kako se približava leto.

Pozajmica ističe, i ako Fulam i Njukasl ne postignu dogovor, Mitrović bi mogao da se ponovo vrati  pod ''dirigentsku palicu'' Rafe Beniteza.

Ali, postoje nagoveštaji i da bi moglo da dođe do drugačijeg raspleta. Mediji na Ostrvu danas prenose najnovija saznanja da je španski Real Sosijedad zainteresovan za Beniteza.

Klub iz San Sebastijana je trenutno tek 15. na tabeli Primere i ima ambiciju da se naredne sezone vrati u ''gornji dom'', ali pod vođstvom novog trenera.

Ipak, pitanje je da li to želi i Benitez, koji već pravi planove sa Njukaslom za novu sezonu, a od čelnih ljudi u engleskom klubu zavisi da li će ispuniti njegove želje po pitanju jačanja tima za novu premijerligašku sezonu.

On je već izrazio želju da dolaskom novog napadača, što bi u startu dodatno umanjilo Mitrovićeve izglede ukoliko bi se vratio među ''Svrake''.

Ali, ako Španci budu dovoljno uporni, nije nemoguće i da se Rafa ponovo vrati u domovinu, što bi Mitrovića rešilo velike brige bez obzira da li će se tokom leta vratiti u Njukasl ili će ostati u Fulamu, gde se sjajno snašao.

Izvor: sportske.net

Učitaj još novosti
" width="320"> -->