04. 04. 2018 - 21:55
Vujošević: Pa nosite se u pi*** materinu. Svi zajedno
907
Shares
Vujošević: Pa nosite se u pi*** materinu. Svi zajedno

Vujošević: Pa nosite se u pi*** materinu. Svi zajedno

04. 04. 2018 - 21:55
0
Shares
"Objektivno meni je u Srbiji sprečeno da radim, teško radim na stranim jezicima, jedino italijanski znam dobro. Najbolje radim na ovom našem srpsko-hrvatskom jeziku i najviše volim da radim sa našim igračima. Sad što nekome ne odgovora da radim sa Bosnom a ne daju mi da ovde radim sa Srbijom... Pa nosite se u pi*** materinu. Svi zajedno. On tamo radi sa njima... Kakve su to gluposti. Ja tamo predstavljam sebe i samo sebe, a mimo toga pravim gest koji pomaže pomirenju, ako je to neki cilj. Moje zdravstveno stanje je takvo da ne mogu da vodim klub koji ima dve utakmice nedeljno. Ja sam na dve dijalize i dok ne uradim transplataciju bubega vezan sam na takav način rada", rekao je Vujošević u intervjuu za 'Sport Klub'.
 
Od odlaska iz Partizana u septembru 2015. godine nije ga bilo u hali Pionir, u međuvremenu je nekoliko puta njegova tužba aktivirala BAT, odnosno blokirala klupski račun zbog neisplaćenih zarada, a kaže da – iako je prošao period mržnje – još uvek nije trenutak da dođe među one kod kojih ima status žive legende.
 
"Navijam za Partizan, prošao je period mržnje. Ovaj tim je simpatičan, drag mi je. Sve su to dobri ljudi, nisu svi podjednako pametni, ali jesu dobri momci. Mislim da je Čanak posvećen i da je u osnovi dobar čovek, ispravak čovek. Ja navijam za njih. Baš sam bio u Sarajevu kada su osvojili kup. Gledao sam utakmice i častio sve ono koji su bili sa mnom. Voleo bih da dobro prođu u prvenstvu koje je devalvirano, ali opet nešto predstavlja. Još ne osećam da bih mirno mogao da odem u “Pionir. Ranije sam podnosio svašta, sada mi se svaki stres oseti, a znate i da finansijski deo nije regulisan. Ne samo da nije regulisan nego je pokušano da se nemoralnim predstavim ja, koji je imao maksimalno strpljenja", istakao je.

Izvor b92.net
Učitaj još novosti
" width="320"> -->