05. 04. 2018 - 10:40
Ikardi se ispromašivao zbog supruge!?
907
Shares
Ikardi se ispromašivao zbog supruge!?

Fudbal

Ikardi se ispromašivao zbog supruge!?

05. 04. 2018 - 10:40
0
Shares

Promašaji Maura Ikardija nisu skupo koštali Inter. I bod je sasvim dovoljan, sada je Milan na pristojnoj udaljenosti, daleko od šanse da se bori za Ligu šampiona.

Inter je sve bliži cilju, mada kod navijača ostaje žal za pobedom koja bi bila zaslužena, bolji su tim, mogli su da dobiju i drugu prvenstvenu "Madoninu" u sezoni.

Ali za razliku od jesenas kada je torpedovao komšije, Mauro Ikardi je promašivao nemoguće.

"Revolveraš kome se zakočio pištolj", "Ikardi promašio sve", "Maurito, šta ti se desilo", neki su od naslova u medijima.

Sa druge strane, dok se Ikardi pripremao za meč, odnosno bio u svlačionici, spekuliše se da su do njega stigle loše vesti.

Milan je bio domaćin, Vandu Naru nisu želeli da puste na stadion. Još se ne zna šta se tačno desilo, da li je u pitanju to što nije imala kartu, ili su jednostavno "Rosoneri" želeli da nerviraju vatrenu Argentinku, tek došlo je navodno do gužve i ona se tek par minuta pre početka utakmice probila nekako na "San Siro".

Muž je mogao da se osveti formalnom domaćinu, ali nije, na kraju je ostao kako rekosmo žal navijača za pobedom, ali Inter ima dva boda više od petoplasiranog Lacija, bod manje od Rome i u dobroj je poziciji da završi u top 4, ako naravno budu igrali kao sinoć.

Izvor: sportske.net

Učitaj još novosti
" width="320"> -->